Protestantse Gemeente Hoorn- Zwaag –Blokker

De protestantse gemeente HoornZwaag/Blokker wil zich als onderdeel van de wereldwijde christelijke kerk laten leiden door het Woord van God als inspiratiebron. De gemeente laat dit zien door de manier van handelen en spreken, niet alleen binnen maar ook buiten de kerk. Binnen de wijken Hoorn Zwaag en Blokker van de gemeente, is er ruimte voor verschillende manieren van geloven en beleven en voor een eigen identiteit. De wijkgemeentes zijn dan ook verschillend van karakter, maar in de geloofsbeleving volkomen vergelijkbaar. Elke wijkgemeente is verbonden aan zijn eigen kerkgebouw, waardoor het specifieke karakter van de wijkgemeentes bewaard blijft. Er worden regelmatig gezamenlijke diensten gehouden, en de predikanten doen dienst in alle wijkkerken.

Dorpskerken Zwaag en Blokker ,wijkgemeenten Noord

Noorderkerk, wijkgemeente Zuid