Voces Cyriaci

Bestaat uit 33 geoefende zangers en zangeressen en staat bekend om zijn mooie koorklank.

Het koor heeft zijn thuisbasis in de Koepelkerk in Hoorn, waar maandelijks de zondagse liturgie wordt opgeluisterd en waar ook regelmatig concerten worden gegeven.

Naast de gezamenlijke optredens zijn er ook muzikale invullingen, de Clara Voce, dat is samengesteld uit sopranen en alten: maar ook Canticum Gregorianum dat uit drie tenoren bestaat en die zich toeleggen op de uitvoering van Gregoriaanse muziek.

Mark Heerink is naast dirigent ook stadsorganist van Hoorn.

Monique de Meza

Is een allround zangeres naast haar baan als docent Engels bij het Tabor college, locatie d’Ampte.

Na haar deelname aan d X-factor in 2011 heeft ze de smaak te pakken en gaat weer veel zingen. Ze werkt mee aan verschillende projecten en treedt op bij bruiloften of andere gelegenheden.

Ze is ook zangeres in de soulband The CC Project en zingt ook mee met het Shantymen Kaap Hoorn koor.

Het Licht

Op de eerste dag van de week gingen ze heel vroeg in de ochtend, vlak na zonsopkomst naar het graf. In de schemer op weg naar het graf van hun Heer.
Zo gaan wij in het donker ook op weg, niet naar het graf van onze Heer, maar naar een plaats, om samen met anderen in stilte de zon te zien opkomen. Het licht voor een nieuwe dag. Het licht voor de nieuwe wereld. Een wereld zonder pijn en angst. Een wereld waar ieder gelijk is.

U wordt van harte uitgenodigd voor de dageraadsviering, die wordt gehouden op:

Eerste Paasdag, 1 april 2018, aanvang 06.30 uur in,
de Oosterkerk te Hoorn.

De viering wordt geleid door dhr Ron Rote van de DoRe-gemeente.

Muzikale medewerking wordt verleend door:

Peter Zandberg piano en orgel en Noa Trabold viool.