Elk jaar worden meestal de volgende activiteiten georganiseerd :

• Viering van de Eenheid, tweede helft van januari, tijdens gebedsweek, twee oecumenische vieringen op 1 zondag

•  Indien mogelijk een vroege Paaswake (eerste paasdag dus)

• Het Kerkenpad, zoals voorheen, groepen scholieren (Oscar Romero)fietsen bij een aantal kerken en Moskeen langs en krijgen indrukken. In de komende tijd nieuwe vorm)

• De jaarlijkse Raad van Kerkenavond (april), Jaarverslag en bespreking van een actueel onderwerp met gespreksleider.

• Activiteiten rond de 4-mei viering in samenwerking met de Stichting 40-45. Schooljeugd wordt hierbij indien mogelijk betrokken.

• De Pinksterpelgrimage (een kleine reeks korte bijeenkomsten met toegespitst onderwerp)

• De Oecumenische Openluchtdienst op de Roode Steen, tweede helft juni, dit valt samen met de Hoornse Stadsfeesten.

• Het overleg met de Zorginstelling de OMRING over de nog voor een deel te implementeren Nota Mentaal Welbevinden.

• Het proberen meer contact te zoeken met de Moslim broeders.